新手必读:
首页 > 试题题库 > 2017年成人高考专升本英语考试真题及答案解析
首页 > 试题题库 > 2017年成人高考专升本英语考试真题及答案解析

2017年成人高考专升本英语考试真题及答案解析

天津达闻成考网 2023-12-11 08:47:22
浏览:
交流群+

【摘要】   I . Phonetics(5 points)  Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify

  I . Phonetics(5 points)

  Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Kaixin100内容管理系统

  1. A.vital Kaixin100内容管理系统

  B. silent

Kaixin100内容管理系统

  C. collide

内容来自kaixin100

  D. Fierce

kaixin100.cn

  答案:D

kaixin100.cn

  2. A.taught Kaixin100网络,Kaixin100

  B. caught

copyright kaixin100

  C. laugh

本文来自Kaixin100

  D. Fault 内容来自kaixin100

  答案:C 本文来自Kaixin100

  3. A.reception copyright kaixin100

  B. receipt

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. capture

本文来自Kaixin100

  D. Concept copyright kaixin100

  答案:B

Kaixin100网络,Kaixin100

  4. A. boom

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. goose

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. flood

本文来自Kaixin100

  D. Gloom kaixin100.cn

  答案:C

copyright kaixin100

  5. A. finger

Kaixin100内容管理系统

  B. singer

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. hanger Kaixin100内容管理系统

  D. Ringer

kaixin100.cn

  答案:A

内容来自kaixin100

  Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points) 内容来自kaixin100

  Directions.. There are 15 incomplete sentences in this 内容来自kaixin100

  section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100内容管理系统

  6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money. Kaixin100网络,Kaixin100

  A. paper

Kaixin100内容管理系统

  B. easy

本文来自Kaixin100

  C. private

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Pocket 内容来自kaixin100

  答案:D

copyright kaixin100

  7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

Kaixin100网络,Kaixin100

  A. heavy

Kaixin100内容管理系统

  B. sharp Kaixin100网络,Kaixin100

  C. Strong copyright kaixin100

  D. Powerful

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:C

内容来自kaixin100

  8. If you__ stayed at home, this would never have

Kaixin100内容管理系统

  happened.

Kaixin100内容管理系统

  A. Have Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Had

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. will have Kaixin100网络,Kaixin100

  D. would have 本文来自Kaixin100

  答案:B

内容来自kaixin100

  9. --How much did this set of furniture cost?

Kaixin100内容管理系统

  --I forgot __ Kaixin100内容管理系统

  A. how much it costs

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. how much did it cost

kaixin100.cn

  C. how much it cost Kaixin100网络,Kaixin100

  D. how much does it cost

copyright kaixin100

  答案:C

copyright kaixin100

  10. We had a long way to go so we decided to __ 本文来自Kaixin100

  early. Kaixin100网络,Kaixin100

  A. set on

Kaixin100内容管理系统

  B. put on

copyright kaixin100

  C. set off 本文来自Kaixin100

  D. put off copyright kaixin100

  答案:C 内容来自kaixin100

  11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

kaixin100.cn

  A. Although kaixin100.cn

  B. As copyright kaixin100

  C. Since

本文来自Kaixin100

  D. Unless

kaixin100.cn

  答案:A

内容来自kaixin100

  12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed. 内容来自kaixin100

  A. to record Kaixin100网络,Kaixin100

  B. recorded

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. recording 内容来自kaixin100

  D. being recorded Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:B kaixin100.cn

  13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

kaixin100.cn

  A. basically

内容来自kaixin100

  B. remarkably 本文来自Kaixin100

  C. perfectly

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Actively

kaixin100.cn

  答案:B kaixin100.cn

  14. When John left the office, Amy __ at her desk. Kaixin100内容管理系统

  A. is still working 内容来自kaixin100

  B. has still worked

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. had still working

kaixin100.cn

  D. was still working 内容来自kaixin100

  答案:D Kaixin100网络,Kaixin100

  15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

Kaixin100内容管理系统

  A. adjust Kaixin100网络,Kaixin100

  B. repeat

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. accept

copyright kaixin100

  D. Refuse

kaixin100.cn

  答案:A

kaixin100.cn

  16. The carpet has so many stains on it that it needs 内容来自kaixin100

  A. replace

本文来自Kaixin100

  B. to replace Kaixin100网络,Kaixin100

  C. being replaced

copyright kaixin100

  D. to be replaced

Kaixin100内容管理系统

  答案:D copyright kaixin100

  17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

内容来自kaixin100

  A. might have received

内容来自kaixin100

  B. received

kaixin100.cn

  C. will receive Kaixin100内容管理系统

  D. Receives kaixin100.cn

  答案:A Kaixin100网络,Kaixin100

  18. Is this the factory __ you visited the other day?

内容来自kaixin100

  A. what

kaixin100.cn

  B. where Kaixin100网络,Kaixin100

  C. That Kaixin100网络,Kaixin100

  D. When

Kaixin100内容管理系统

  答案:C

Kaixin100网络,Kaixin100

  19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar. kaixin100.cn

  A. taste

Kaixin100内容管理系统

  B. to taste kaixin100.cn

  C. tasted

Kaixin100内容管理系统

  D. Tasting Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:A 内容来自kaixin100

  20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest. Kaixin100内容管理系统

  A. a boy

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. any boy

内容来自kaixin100

  C. some boys Kaixin100网络,Kaixin100

  D. most boys

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:B

kaixin100.cn

  Ⅲ. Cloze(30 points) copyright kaixin100

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

内容来自kaixin100

  Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

Kaixin100内容管理系统

  Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired. Kaixin100内容管理系统

  In order to treat insomnia 28, it is first 内容来自kaixin100

  necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real 内容来自kaixin100

  relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep

copyright kaixin100

  to33 copyright kaixin100

  Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and

copyright kaixin100

  most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

Kaixin100网络,Kaixin100

  Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

copyright kaixin100

  21. A. harm 内容来自kaixin100

  B. affect

kaixin100.cn

  C. change kaixin100.cn

  D. Impact 内容来自kaixin100

  答案:D copyright kaixin100

  22. A. demands

本文来自Kaixin100

  B. concerns

内容来自kaixin100

  C. Reasons Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Questions 内容来自kaixin100

  答案:B

内容来自kaixin100

  23. A. interesting Kaixin100网络,Kaixin100

  B. same

copyright kaixin100

  C. common kaixin100.cn

  D. Alike

copyright kaixin100

  答案:C

Kaixin100内容管理系统

  24. A. on Kaixin100网络,Kaixin100

  B. off

本文来自Kaixin100

  C. up

kaixin100.cn

  D. Down Kaixin100内容管理系统

  答案:B

copyright kaixin100

  25. A.getting

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.taking

本文来自Kaixin100

  C.going

Kaixin100内容管理系统

  D.pulling copyright kaixin100

  答案:D

kaixin100.cn

  26. A. image

kaixin100.cn

  B. dream

kaixin100.cn

  C. concept

Kaixin100内容管理系统

  D. Thought

本文来自Kaixin100

  答案:D 内容来自kaixin100

  27.A.cause

本文来自Kaixin100

  B.1eave

内容来自kaixin100

  C.disturb

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.1ead kaixin100.cn

  答案:B copyright kaixin100

  28.A carefully

内容来自kaixin100

  B easily 本文来自Kaixin100

  C.effectively Kaixin100内容管理系统

  D.Finally kaixin100.cn

  答案:C

内容来自kaixin100

  29.A if

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.how

copyright kaixin100

  C.where 内容来自kaixin100

  D.What

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:D

本文来自Kaixin100

  30.A remembered

kaixin100.cn

  B pulled

Kaixin100内容管理系统

  C.changed

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.Printed

copyright kaixin100

  答案:A

Kaixin100内容管理系统

  31.A.scales

Kaixin100内容管理系统

  B.steps

本文来自Kaixin100

  C.methods

Kaixin100内容管理系统

  D.techniques Kaixin100内容管理系统

  答案:B

本文来自Kaixin100

  32.A fully

kaixin100.cn

  B recently

内容来自kaixin100

  C.silently 内容来自kaixin100

  D.Actively

本文来自Kaixin100

  答案:A 本文来自Kaixin100

  33.A.appear

copyright kaixin100

  B.show Kaixin100内容管理系统

  C.occur copyright kaixin100

  D.Realize

内容来自kaixin100

  答案:C

Kaixin100网络,Kaixin100

  34.A.achieving

copyright kaixin100

  B.targeting 本文来自Kaixin100

  C keeping

kaixin100.cn

  D.Aiming

内容来自kaixin100

  答案:A

Kaixin100内容管理系统

  35.A.0bject Kaixin100网络,Kaixin100

  B.system

Kaixin100网络,Kaixin100

  C.result 内容来自kaixin100

  D.Strategy

Kaixin100内容管理系统

  答案:D

本文来自Kaixin100

  Ⅳ.Reading Comprehension(60 points) 本文来自Kaixin100

  Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C and I Choose the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

Kaixin100内容管理系统

  Passage One Kaixin100网络,Kaixin100

  Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in English,French,Spanish and Chinese。and is learning German. 内容来自kaixin100

  Now she has experienced her dream job of working Kaixin100网络,Kaixin100

  as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员)

kaixin100.cn

  Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament.

copyright kaixin100

  “She was given a special permit to get into the

kaixin100.cn

  buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.and sat in a booth listening and

本文来自Kaixin100

  interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other copyright kaixin100

  interpreters were amazed at how well she did as the

本文来自Kaixin100

  debate was quite complicated and many of the words

Kaixin100内容管理系统

  were rather technical.”

内容来自kaixin100

  Alexia has been tri-lingual since birth as her

Kaixin100内容管理系统

  mother,a teacher,is half French and half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking and communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading and writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge. Kaixin100内容管理系统

  Alexia has been longing to be an interpreter since 内容来自kaixin100

  she was six and she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever Kaixin100内容管理系统

  of the year award.She asked if she could shadow interpreters and Mr.Sturdy agreed to take her along as his guest.

本文来自Kaixin100

  Alexia worked with the head of interpreting and had Kaixin100网络,Kaixin100

  a real taste of lire in parliament.“It was fantastic and lm absolutely determined now to become an interpreter,she said

本文来自Kaixin100

  36.What does the passage tell about Alexia Sloane?

kaixin100.cn

  A.She is very proud of her parents.

本文来自Kaixin100

  B She has learned five foreign languages. Kaixin100网络,Kaixin100

  C.She is a quick learner of languages.

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. She has difficulties with language learning.

copyright kaixin100

  答案:C copyright kaixin100

  www.fjeduzs.com.cn 内容来自kaixin100

  37. Why did Alexia need special permission to enter the

Kaixin100内容管理系统

  parliament building?

kaixin100.cn

  A. She was not in a state of good health.

copyright kaixin100

  B. She could not afford the admission fees. Kaixin100内容管理系统

  C. She did not meet the age requirement.

kaixin100.cn

  D. She did not have an adult to accompany her. Kaixin100内容管理系统

  答案:C 内容来自kaixin100

  38. What did Alexia want to do after she got the award? 本文来自Kaixin100

  A. To travel to other European countries.

Kaixin100内容管理系统

  B. To visit the European Parliament. Kaixin100内容管理系统

  C. To apply for a position in the government.

Kaixin100内容管理系统

  D. To study German at Cambridge University.

内容来自kaixin100

  答案:B

本文来自Kaixin100

  39. The tone of the passage can be best described

Kaixin100内容管理系统

  as

本文来自Kaixin100

  A. Critical

本文来自Kaixin100

  B. admiring

copyright kaixin100

  C. Understanding

Kaixin100内容管理系统

  D. Doubtful 内容来自kaixin100

  答案:B copyright kaixin100

  Passage Two

Kaixin100网络,Kaixin100

  Generations of Americans have been brought up to Kaixin100内容管理系统

  believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been 内容来自kaixin100

  told,and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure So despite all the efforts,they still take no breakfast.

Kaixin100网络,Kaixin100

  Between 1977 and 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33%from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news.

kaixin100.cn

  Several studies in the last few years have shown

kaixin100.cn

  that,for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does

copyright kaixin100

  not affect work,"said Arnold E.Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve work. " Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分) ,and most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor." kaixin100.cn

  40. Which of these is mentioned in the second paragraph?

本文来自Kaixin100

  A. The number of the people who skip breakfast has

本文来自Kaixin100

  increased. 本文来自Kaixin100

  B. Many people fill their cars with gasoline in the Kaixin100网络,Kaixin100

  morning. copyright kaixin100

  C.8.8 million people got involved in a study on copyright kaixin100

  eating habits. Kaixin100网络,Kaixin100

  D. A company carried out a research in 1983. kaixin100.cn

  答案:A kaixin100.cn

  41. Which is closest in meaning to the underlined part? kaixin100.cn

  A. Having breakfast does not improve work, either. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Giving people breakfast improves work. copyright kaixin100

  C. Going without breakfast can improve work, too. 本文来自Kaixin100

  D. Having breakfast does improve work.

内容来自kaixin100

  答案:A

内容来自kaixin100

  42. What does the word "literature" in the last sentence Kaixin100网络,Kaixin100

  refer to? 本文来自Kaixin100

  A. Modem American literature. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Any printed materials.

内容来自kaixin100

  C. Written works on a subject.

Kaixin100内容管理系统

  D. Stories, poems and plays. 内容来自kaixin100

  答案:C 本文来自Kaixin100

  43. Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast? 本文来自Kaixin100

  A. Omitting breakfast helps improve work. 内容来自kaixin100

  B. Eating breakfast is absolutely necessary.

kaixin100.cn

  C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast.

kaixin100.cn

  D. There isn't strong evidence to prove that breakfast copyright kaixin100

  is a must.

kaixin100.cn

  答案:D kaixin100.cn

  Passage Three

Kaixin100网络,Kaixin100

  When you stretch out in the sun you can do one 内容来自kaixin100

  of the three things: you can use no sun tan oil, an Kaixin100网络,Kaixin100

  ordinary sun tan oil; or Bergasol. Kaixin100网络,Kaixin100

  If you don't use any sun tan oil when you're in 本文来自Kaixin100

  the sun, you will burn surprisingly quickly. If you use

Kaixin100内容管理系统

  an ordinary sun tan oil, you will protect your skin to a lesser or greater degree.How much protection depends on the "protection-factor number" on the bottle. Some oils block out so many of the sun's rays and you can stay in the sun all day without burning but you won't go very brown,either. kaixin100.cn

  Bergasol will protect your skin like an ordinary

本文来自Kaixin100

  sun tan oil. It also has a tan accelerator that speeds up the rate at which the sun activates the skin cells that produce melanin(黑色素). It is melanin that gives the skin its brown colour. Bergasol enables you to go 内容来自kaixin100

  brown faster,am as the days pass the difference will become more obvious.Unfortunately, this special formulation isn't Cheap to prepare.So Bergasol is rather more expensive than ordinary sun tan oil. However, the price looks more attractive as you do.

本文来自Kaixin100

  Bergasoi

Kaixin100网络,Kaixin100

  It makes you go brown faster 本文来自Kaixin100

  Protection Many people imagine that "cover-up" means you don't get a tan. Nothing to show for your holiday.

内容来自kaixin100

  Not so. With "cover-up", you can get brown if Kaixin100网络,Kaixin100

  you want to. The point of "cover-up" is to protect

Kaixin100内容管理系统

  your skin from the harmful rays of the sun which, copyright kaixin100

  according to the experts ,make your skin look older.

copyright kaixin100

  That's what Solex Cover-up is all about--protection for your skin. It has a Sun Protection Factor 8, which makes it suitable for anyone. Find out how it works for you by consulting the Solex Sun Chart. On sale wherever Solex is. With Solex Cover-up, you can tan as slowly as you like. As gently as you like. And with much less

Kaixin100内容管理系统

  chance of peeling. Your tan will look better. Your kaixin100.cn

  skin will stay young longer.

本文来自Kaixin100

  Solex Kaixin100网络,Kaixin100

  Gentle tan.., full protection kaixin100.cn

  44. What can we learn from the second advertisement? Kaixin100内容管理系统

  A. It is easy to get a suntan in summer. kaixin100.cn

  B. Suntan is regarded as a sign of protection.

本文来自Kaixin100

  C. Sunlight could make one look older. kaixin100.cn

  D. Everyone wants to get a suntan from holiday. 本文来自Kaixin100

  答案:C

kaixin100.cn

  45. Why is Solex suitable for everyone?

Kaixin100网络,Kaixin100

  A. Its price is more attractive. Kaixin100内容管理系统

  B. It can be used to relieve sunburn. Kaixin100网络,Kaixin100

  C. It can make the skin cells more active. Kaixin100内容管理系统

  D. It has a mild protection factor.

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:D kaixin100.cn

  46. Compared with Solex, Bergasol__

内容来自kaixin100

  A. helps one go brown more quickly

内容来自kaixin100

  B. better protects one's skin Kaixin100网络,Kaixin100

  C. is more competitive in price 内容来自kaixin100

  D. is a better sun tan oil

内容来自kaixin100

  答案:A

Kaixin100网络,Kaixin100

  47. What is the most attractive feature of Solex Cover-up?

copyright kaixin100

  A. It helps one get a more beautiful tan.

kaixin100.cn

  B. It is often on sale in supermarkets.

内容来自kaixin100

  C. It blocks out more sun's rays than other oils.

kaixin100.cn

  D. It helps one tan gradually and gently.

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:D

Kaixin100内容管理系统

  Passage Four

kaixin100.cn

  Ideas about polite behaviour differ from one culture to another.Some societies, such as America and 本文来自Kaixin100

  Australia,for example, are mobile and very open. People

Kaixin100内容管理系统

  here change jobs and move house quite often. As a m result, they have a lot of relationships that often last only ma short time, and they need to get to know people quickly. So it's normal to have friendly conversations with people that they have just met, and you can talk about things that other cultures would regard as

Kaixin100网络,Kaixin100

  personal. 内容来自kaixin100

  On the other hand, there are more crowded and less Kaixin100网络,Kaixin100

  mobile societies where long-term relationships are more important. A Malaysian or Mexican business person, for example,will want to get to know you very well before he or she feels happy to start business. But when you do get to know each other, the relationship becomes much deeper than it would in a mobile society. copyright kaixin100

  To Americans, both Europeans and Asians seem cool and formal at first. On the other hand, as a passenger from a less mobile society puts it, it's no fun spending several hours next to a stranger who wants to tell you all about his or her life and asks you all sorts of

Kaixin100内容管理系统

  questions that you don't want to answer. copyright kaixin100

  Cross-cultural differences aren't just a problem for travelers, but also for people in daily life. Some societies have " universalist'' cultures. These societies strongly respect rules, and they treat every person and situation in basically the same way. "Particularist" ( 强调特性的)societies also have rules, but they are less important than the society's unwritten ideas about what is right or wrong for a particular situation or a particular person. So the normal rules are changed to fit the needs of the situation or the importance of the person.

Kaixin100内容管理系统

  48. What can be learned from Paragraph 1?

copyright kaixin100

  A. People from a mobile society dislike talking about kaixin100.cn

  personal affairs.

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Short-term relationships are common in a mobile kaixin100.cn

  society. 本文来自Kaixin100

  C. Americans tend to make more friends than people

Kaixin100内容管理系统

  from other cultures. Kaixin100网络,Kaixin100

  D. It is difficult for Americans and Australians to

Kaixin100网络,Kaixin100

  communicate with strangers. 本文来自Kaixin100

  答案:B

kaixin100.cn

  49. Who do Malaysians prefer to start business with according to the passage? 内容来自kaixin100

  A. Those who talk a lot about themselves.

Kaixin100内容管理系统

  B. Those who they know well enough.

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. Those who enjoy talking with strangers. kaixin100.cn

  D. Those who want to do business with them.

内容来自kaixin100

  答案:B

本文来自Kaixin100

  50. Which of the following is true about the rules in "particularist" societies? copyright kaixin100

  A. They change to fit different situations.

kaixin100.cn

  B. People respect and obey them completely.

Kaixin100内容管理系统

  C. They don't exist. 本文来自Kaixin100

  D. No one obeys them. Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:A Kaixin100网络,Kaixin100

  51. What is the main idea of this passage?

copyright kaixin100

  A. Polite behaviour varies with different cultures. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Less mobile societies have fewer rules. Kaixin100内容管理系统

  C. People from mobile societies are more polite. kaixin100.cn

  D. Cultural differences are important. Kaixin100内容管理系统

  答案:A

内容来自kaixin100

  Passage Five Kaixin100网络,Kaixin100

  Claude-Oscar Monet ( 1840 -- 1926 ) was a French copyright kaixin100

  artist and a leading member of the Impressionist group of painters. Born in Paris, Monet spent his childhood in Le Havre. There he met a local artist, Eugene Boudin. Who encouraged him to become a landscape painter.

copyright kaixin100

  In 1859, Monet went to Paris to study at the 内容来自kaixin100

  Academie Suisse. Between 1860 and 1862, Monet served in the army in Algeria ( 阿尔及利亚 ). He returned to Paris where he met most of the major artists of the era. In 1870, Monet married Camille Doncieux. To escape the Franco-Prnssian war,they moved to London Back to

Kaixin100内容管理系统

  France, they settled at Argenteuil, a boating centre on the Seine (塞纳河 ) which drew many other Impressionist painters. Working from nature was a particular symbol of the Impressionist movement, and one that Monet valued, reflecting in his paintings the ever-changing impact of light and weather conditions.

Kaixin100网络,Kaixin100

  In 1872,he visited Le Havre where he painted "An Impression,Sunrise". When exhibited in 1874, part of its title was used by a critic to label the whole movement "Impressionism".

kaixin100.cn

  Monet's wife died in 1879,and he set up home with 内容来自kaixin100

  Alice Hoschede, the wife of one of his most important

Kaixin100内容管理系统

  sponsors. During the 1880s, Monet traveled through France painting a variety of landscapes. He gradually

本文来自Kaixin100

  became better known and for the last 30 years of his life he was regarded as the greatest of the Impressionists. 内容来自kaixin100

  From 1890 he began to paint a series (系列 ) of

Kaixin100内容管理系统

  pictures of one subject, including "Haystacks" "Rouen

本文来自Kaixin100

  Cathedral" and "Waterlilies". The latter were painted in the fine garden Monet created at his house at Giverny, where he lived from 1883 on. He painted them over and

内容来自kaixin100

  over again,most significantly in a series especially for a museum in Paris. Kaixin100网络,Kaixin100

  52. Monet was introduced to art

Kaixin100网络,Kaixin100

  A. by an artist in his childhood

Kaixin100内容管理系统

  B. by his father in Le Havre

Kaixin100内容管理系统

  C. during his short stay in Algeria

kaixin100.cn

  D. during his visit to Paris

kaixin100.cn

  答案:A copyright kaixin100

  M.fjeduzs.com.cn

内容来自kaixin100

  53. Which of the following is true according to the

Kaixin100网络,Kaixin100

  passage?

Kaixin100网络,Kaixin100

  A. Impressionism was born in London.

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Monet was one of the sponsors of Impression kaixin100.cn

  C. Argenteuil was the birthplace of many impressionists kaixin100.cn

  D. Impressionist paintings are mainly based on nature Kaixin100内容管理系统

  答案:D

kaixin100.cn

  54. What is said about the painting "An Impression,

本文来自Kaixin100

  Sunrise"?

本文来自Kaixin100

  A. It established Monet's fame as an artist for the 本文来自Kaixin100

  first time. 本文来自Kaixin100

  B. It invited a lot of strong criticism from the public. Kaixin100网络,Kaixin100

  C. It was painted by Monet and Eugene Boudin.

Kaixin100内容管理系统

  D. It was the origin of the name "Impressionism".

本文来自Kaixin100

  答案:D

Kaixin100网络,Kaixin100

  55. What do we know about Monet's life since 18907 copyright kaixin100

  A. He painted only for a museum in Paris. Kaixin100内容管理系统

  B. He devoted himself to traveling overseas. Kaixin100网络,Kaixin100

  C. He was influenced by Alice in his painting style.

copyright kaixin100

  D. He focused on paintings of a particular theme. kaixin100.cn

  答案:D

copyright kaixin100

  V. Daffy Conversation(15 points) 本文来自Kaixin100

  Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete the following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

本文来自Kaixin100

  

Kaixin100内容管理系统

本文来自Kaixin100

  Lisa:Well, honey, how did you like the opera?

kaixin100.cn

  Henry 56 ?

copyright kaixin100

  Lisa: Of course.

Kaixin100内容管理系统

  Henry:To tell the truth, I was bored to death. What a 内容来自kaixin100

  ridiculous art form! 57

Kaixin100网络,Kaixin100

  Lisa:Hum! 58 ? It was beautiful. And you just saw Kaixin100网络,Kaixin100

  one of my favourite operas.

Kaixin100内容管理系统

  Henry: 59 ,dear. I know you like opera, but it just Kaixin100内容管理系统

  isn't for me. I'd rather read a novel or watch a movie.

Kaixin100内容管理系统

  Lisa=But you don't know how to appreciate opera.60 kaixin100.cn

  Henry=OK,what you're saying may be true. 内容来自kaixin100

  56题答案:H

内容来自kaixin100

  57题答案:D

本文来自Kaixin100

  58题答案:G copyright kaixin100

  59题答案:E

内容来自kaixin100

  60题答案:F

copyright kaixin100

  Ⅳ. Writing(25 points) copyright kaixin100

  Directions: For this part, you are supposed to write an essay in English in 100~120 words based on the following information. Remember to write it clearly. 本文来自Kaixin100

  61.你(Li Yuan)是班长,准备周末组织全班同学参观历

内容来自kaixin100

  史博物馆(the Museum of History)。 Kaixin100内容管理系统

  ·周六上午8点全班在校门口集合,乘公共汽车 本文来自Kaixin100

  前往;

Kaixin100网络,Kaixin100

  ·参观时,要认真听讲并记录重要内容; Kaixin100内容管理系统

  ·遵守参观规定,如:馆内不得喧哗、拍照,勿带食品 copyright kaixin100

  饮料入馆; copyright kaixin100

  ·下周五之前交一份参观报告。 kaixin100.cn

  答案:略。 Kaixin100网络,Kaixin100

TAG:
转载请注明:文章转载自  天津达闻成考网 http://www.tjdwck.com
本文地址: https://www.tjdwck.com/sttk/1165.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

上海成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注天津达闻成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
天津达闻成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
上海成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注天津达闻成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
天津达闻成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
网站介绍 联系我们 网站地图

津ICP备13005769号-5

考生在线咨询

成考网微信公众号 微信交流群二维码
返回顶部∧
在线咨询

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒