新手必读:
首页 > 试题题库 > 2015年成人高考专升本英语真题
首页 > 试题题库 > 2015年成人高考专升本英语真题

2015年成人高考专升本英语真题

天津达闻成考网 2023-12-11 08:46:51
浏览:
交流群+

【摘要】 I. Phonetics (5 points )  Directions: In each of the following groups of words, there, are four underlined letters or lettercombinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify

I. Phonetics (5 points )

  Directions: In each of the following groups of words, there, are four underlined letters or lettercombinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one thatis different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

copyright kaixin100

  第1题单选 根据读音,选择合适的答案( ) kaixin100.cn

  A.stage Kaixin100网络,Kaixin100

  B.pass_age Kaixin100网络,Kaixin100

  C.percentage copyright kaixin100

  D.village kaixin100.cn

  第2题单选 根据读音,选择合适的答案( ) kaixin100.cn

  A.pension 本文来自Kaixin100

  B.extension

Kaixin100内容管理系统

  C.collision

本文来自Kaixin100

  D.Dimension Kaixin100内容管理系统

  第3题单选 根据读音,选择合适的答案( ) Kaixin100网络,Kaixin100

  A.m_ove

Kaixin100内容管理系统

  B.joke copyright kaixin100

  C.h_ope

内容来自kaixin100

  D.zone

Kaixin100网络,Kaixin100

  第4题单选 根据读音,选择合适的答案( ) 内容来自kaixin100

  A.wealthy Kaixin100内容管理系统

  B.athlete

Kaixin100网络,Kaixin100

  C.beneath copyright kaixin100

  D.southern

kaixin100.cn

  第5题单选 根据读音,选择合适的答案( )

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.phrase

kaixin100.cn

  B.loose

Kaixin100内容管理系统

  C.expo_se

Kaixin100内容管理系统

  D.accuse

copyright kaixin100

  II. Vocabulary and Structure( 15 points)

内容来自kaixin100

  Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are fourchoices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence andblacken the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100网络,Kaixin100

  第6题单选 The relationship between parents and their children___________ a strong influence on the character of the children.

Kaixin100内容管理系统

  A.have

Kaixin100内容管理系统

  B.having Kaixin100内容管理系统

  C.to have Kaixin100内容管理系统

  D.has kaixin100.cn

  第7题单选 Only by telling the truth___________win the trust and support of your friends. 本文来自Kaixin100

  A.you can Kaixin100网络,Kaixin100

  B.can you Kaixin100内容管理系统

  C.you did

kaixin100.cn

  D.did you Kaixin100网络,Kaixin100

  第8题单选 These apple trees,___________I planted three years ago, have not borne any fruit. Kaixin100内容管理系统

  A.that

kaixin100.cn

  B.what

本文来自Kaixin100

  C.which

copyright kaixin100

  D.when

kaixin100.cn

  第9题单选 Don't remind me of that awful day;I__________such a fool of myself.

本文来自Kaixin100

  A.made kaixin100.cn

  B.make

copyright kaixin100

  C.will make

本文来自Kaixin100

  D.am making

copyright kaixin100

  第10题单选 My daughter is quite well now __________ a slight headache.

Kaixin100内容管理系统

  A.beside

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.besides Kaixin100内容管理系统

  C.but for

copyright kaixin100

  D.except for 本文来自Kaixin100

  第11题单选 She is treated__________better than I was.

copyright kaixin100

  A.much copyright kaixin100

  B.little

内容来自kaixin100

  C.many kaixin100.cn

  D.more Kaixin100内容管理系统

  第12题单选 If it had not rained yesterday, they__________work on time.

本文来自Kaixin100

  A.will finish

内容来自kaixin100

  B.will have finished

内容来自kaixin100

  C.would finish 本文来自Kaixin100

  D.would have finished

copyright kaixin100

  第13题单选 They are studying the Solar System's__________planet,Saturn ,and its moons.

copyright kaixin100

  A.two largest 本文来自Kaixin100

  B.largest two

copyright kaixin100

  C.second largest

本文来自Kaixin100

  D.largest second

kaixin100.cn

  第14题单选 I'd like to go with you ; __________, my hands are full at the moment.

本文来自Kaixin100

  A.however

copyright kaixin100

  B.whatever

Kaixin100网络,Kaixin100

  C.whenever

kaixin100.cn

  D.wherever

Kaixin100网络,Kaixin100

  第15题单选 He entered the office hurriedly,__________the door open. copyright kaixin100

  A.leaving Kaixin100内容管理系统

  B.left

copyright kaixin100

  C.leave

内容来自kaixin100

  D.to leave

内容来自kaixin100

  第16题单选 He had to quit the job__________his ill health. Kaixin100内容管理系统

  A.as

copyright kaixin100

  B.as for

本文来自Kaixin100

  C.because

copyright kaixin100

  D.because of copyright kaixin100

  第17题单选 She needs more friends of her own__________ Kaixin100网络,Kaixin100

  A.year Kaixin100内容管理系统

  B.age copyright kaixin100

  C.period copyright kaixin100

  D.stage

本文来自Kaixin100

  第18题单选 __________, the training will help you become better at what you do.

kaixin100.cn

  A.In the season Kaixin100内容管理系统

  B.In the period 内容来自kaixin100

  C.In the long run

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.In the long range copyright kaixin100

  第19题单选 Sea levels are__________to rise between 7 and 23 inches by the end of 21st century. Kaixin100网络,Kaixin100

  A.inspected

copyright kaixin100

  B.suspected 内容来自kaixin100

  C.expected

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.detected

Kaixin100内容管理系统

  第20题单选 Smoking and drinking may__________heart disease and cancer.

kaixin100.cn

  A.result from 本文来自Kaixin100

  B.lead to

kaixin100.cn

  C.come from

本文来自Kaixin100

  D.get to

Kaixin100网络,Kaixin100

  Ⅲ. Cloze ( 30 points) 内容来自kaixin100

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, Cand D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

内容来自kaixin100

  The Nobel Prizes are awards that are given each year for special things that people or groups ofpeople have achieved. They are awarded in six 21__________ : physics, chemistry, medicine, literature,peace and economics.

copyright kaixin100

  The prizes come from 22 __________ that was created by the Swedish inventor Alfred Nobel. He wanted kaixin100.cn

  to use some of his money to help make the world a 23 __________ place to live in.

内容来自kaixin100

  Many organizations, chosen by Alfred Nobel himself,24 __________ who receives the prizes. Eachaward 25 __________ a gold medal,a diploma and a lot of money. Prizes can only be given to 26__________ of allraces, countries and religions. Only the Peace Prize can 27 __________ be given to a group. 内容来自kaixin100

  The first Nobel Prizes were handed out 28 __________ December 10,1901--five years after AlfredNobel's death. Nobel was a chemist, engineer and inventor 29 __________ most famous invention, dynamite(炸药) , made him a 30 __________ man. Although he gave the world such a 31 __________ w,~pon, Nobel wasalways against wars and 32__________. He therefore left a lot of money that was to go to those who did a lotfor the peace of 33__________

Kaixin100网络,Kaixin100

  Officials at first handed out only five prizes a year. The prize for economics was first awarded in 1969. In some 34 __________ prizes were not awarded because there were no 35 __________ candidates. kaixin100.cn

  All prizes are presented in Stockholm, Sweden, with the exception of the Peace Prize, which is awarded in Oslo, Norway.

Kaixin100网络,Kaixin100

  第21题单选 第21题应选( )

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.parts

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.areas

kaixin100.cn

  C.regions

copyright kaixin100

  D.classes

Kaixin100网络,Kaixin100

  第22题单选 第22题应选( )

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.a bond

Kaixin100内容管理系统

  B.a fund

kaixin100.cn

  C.a scholarship copyright kaixin100

  D.an investment 内容来自kaixin100

  第23题单选 第23题应选( )

本文来自Kaixin100

  A.cleaner

copyright kaixin100

  B.richer

本文来自Kaixin100

  C.better

Kaixin100内容管理系统

  D.larger 内容来自kaixin100

  第24题单选 第24题应选( ) copyright kaixin100

  A.declare Kaixin100网络,Kaixin100

  B.conclude kaixin100.cn

  C.determine Kaixin100内容管理系统

  D.announce 内容来自kaixin100

  第25题单选 第25题应选( )

copyright kaixin100

  A.makes up

Kaixin100内容管理系统

  B.focuses on Kaixin100内容管理系统

  C.refers to Kaixin100内容管理系统

  D.consists of

本文来自Kaixin100

  第26题单选 第26题应选( ) copyright kaixin100

  A.organizations

内容来自kaixin100

  B.singles

Kaixin100网络,Kaixin100

  C.institutions kaixin100.cn

  D.individuals

Kaixin100网络,Kaixin100

  第27题单选 第27题应选( )

Kaixin100内容管理系统

  A.yet

Kaixin100内容管理系统

  B.also kaixin100.cn

  C.still 本文来自Kaixin100

  D.ever 本文来自Kaixin100

  第28题单选 第28题应选( ) 本文来自Kaixin100

  A.on Kaixin100网络,Kaixin100

  B.in 本文来自Kaixin100

  C.at

kaixin100.cn

  D.by

Kaixin100内容管理系统

  第29题单选 第29题应选( )

kaixin100.cn

  A.who

内容来自kaixin100

  B.that

kaixin100.cn

  C.whose 本文来自Kaixin100

  D.whom 本文来自Kaixin100

  第30题单选 第30题应选( )

本文来自Kaixin100

  A.hmnorous

本文来自Kaixin100

  B.rich Kaixin100内容管理系统

  C.serious 内容来自kaixin100

  D.smart

kaixin100.cn

  第31题单选 第31题应选( )

copyright kaixin100

  A.strange 内容来自kaixin100

  B.mysterious 本文来自Kaixin100

  C.magic Kaixin100内容管理系统

  D.deadly 本文来自Kaixin100

  第32题单选 第32题应选( )

内容来自kaixin100

  A.violence kaixin100.cn

  B.hatred Kaixin100网络,Kaixin100

  C.confusion 内容来自kaixin100

  D.jealousy Kaixin100网络,Kaixin100

  第33题单选 第33题应选( )

kaixin100.cn

  A.races kaixin100.cn

  B.regions Kaixin100网络,Kaixin100

  C.mind 本文来自Kaixin100

  D.mankind Kaixin100网络,Kaixin100

  第34题单选 第34题应选( )

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.years copyright kaixin100

  B.year copyright kaixin100

  C.time

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.times kaixin100.cn

  第35题单选 第35题应选( ) 内容来自kaixin100

  A.valuable

Kaixin100内容管理系统

  B.invaluable Kaixin100网络,Kaixin100

  C.worthy

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.worthwhile 本文来自Kaixin100

  IV. Reading Comprehension ( 60 points) 内容来自kaixin100

  Directions:There are five reading passages in this part. Each passage is followed by fourquestions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Chooseone best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

copyright kaixin100

  At first glance,there hardly seems to be any comparison between Ravenna and Rome,but backin the 5th century ,it was Ravenna that served as capital of the Western Roman Empire. In this city,Roman rulers built monuments which are famous, then and now, for their sweeping mosaics (镶嵌图案). Seven of Ravenna's eight buildings from the 5th and 6th centuries are spectacularly decoratedwith examples of this ancient art. "In the past, many people couldn't read or write," says tour guideand Ravenna native Silvia Giogoli. "Mosaics were a way to explain the religion and the political situ-ation to the people. " Visitors to Ravenna can look at pieces of art by ancient artists, listen to musicians, and learn to 本文来自Kaixin100

  make their own masterpieces.

内容来自kaixin100

  Travel Tips Kaixin100网络,Kaixin100

  When to Go:June--October; weather is pleasant in April and May but historic sites can get crowded with school groups.

内容来自kaixin100

  Where to Stay:Walk through historic district sites from Albergo Cappello and stay at a modernHotel Centrale Byron. 内容来自kaixin100

  How to Get Around:Take the train from Bologna, and then walk, bike, or use taxis within the city. copyright kaixin100

  Where to Eat or Drink:Housed in a former movie theater, two-storey Ristorante Cinema Alex-ander blends 1940s Hollywood flavor with homemade Emilia Romagna courses and attentive service(helpful in translating the menu). For fresh seafood, try Osteria L'Accigua and Da Buco. 内容来自kaixin100

  What to Buy : Watch the next generation of Emilia Romagna mosaic artists create contemporaryand traditional pieces in local studios where modern artists use the same methods as their Byzantineforefathers.

本文来自Kaixin100

  What to Read Before You Go:Ravenna in Late Antiquity, by Deborah Mauskopf Deliyannis-. 2010) ,provides a wide-ranging look at the city's art, architecture, and history.

Kaixin100网络,Kaixin100

  第36题单选 In ancient times, mosaics were used to Kaixin100内容管理系统

  A.display artistic achievements copyright kaixin100

  B.compete with Roman paintings Kaixin100网络,Kaixin100

  C.explain religion and politics

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.teach reading and writing

copyright kaixin100

  第37题单选 Lots of school children visit historic sites such as Ravenna in

Kaixin100内容管理系统

  A.May copyright kaixin100

  B.June Kaixin100内容管理系统

  C.September kaixin100.cn

  D.October

Kaixin100网络,Kaixin100

  第38题单选 If you want to try fresh seafood,you should go to__________ . Kaixin100网络,Kaixin100

  A.Emilia Romagna kaixin100.cn

  B.Hotel Centrale Byron

kaixin100.cn

  C.Ristorante Cinema Alexander

kaixin100.cn

  D.Osteria L'Accigua and Da Buco Kaixin100内容管理系统

  第39题单选 Why is Ravenna in Late Antiquity recommended in this passage?

内容来自kaixin100

  A.Because it was written by a famous writer. kaixin100.cn

  B.Because tourists get to learn a lot about the city from it. kaixin100.cn

  C.Because tourists can get valuable tips for buying art pieces. kaixin100.cn

  D.Because it provides useful information about the city's weather.

Kaixin100网络,Kaixin100

  When you pat your pet dog, he wags (摆来摆去)his tail. That is his way of saying that he lovesyou. And, if you pay attention, you will see that he uses his tail to say so many things. Every move-ment of the tail means a different thing. If the dog is wagging its tail, it is a sign of friendliness ; if histail is straight, it means he is getting ready for a fight ; and if his tail is tucked (塞) behind his legs, itmeans he is giving up the fight. Kaixin100网络,Kaixin100

  Unlike dogs, cats' tail language is not so expressive. When a cat feels threatened, he puffs him-self up to appear big and his tail shakes with tension. And when he is displeased with something, helashes out(甩动) his tail. Kaixin100网络,Kaixin100

  The tail language of dogs and cats has a little story behind it. Earlier, when dogs and cats hadnot become friends with human beings, they were predators. They used to hunt other animals for theirfood. When dogs went out hunting with their friends, tail language came handy. When they were closeto each other, dogs could use facial expressions to talk. But, for long-distance c,o~mmunication, theyused their tails. Unlike dogs, cats liked to hunt alone. So, they did not need to use tail language toooften. As a result, their vocabulary in tail language is much smaller than that of dogs'. Kaixin100内容管理系统

  第40题单选 What does it mean when a dog's tail is straight? Kaixin100网络,Kaixin100

  A.It has a lot to say to you. Kaixin100内容管理系统

  B.It wants to stop fighting.

kaixin100.cn

  C.It is going to fight. Kaixin100网络,Kaixin100

  D.It likes to be patted. Kaixin100网络,Kaixin100

  第41题单选 A cat tries to appear big when it is __________ . 本文来自Kaixin100

  A.facing a danger

本文来自Kaixin100

  B.unhappy

本文来自Kaixin100

  C.ready to hunt

copyright kaixin100

  D.hungry 本文来自Kaixin100

  第42题单选 Which of the following does the author intend to say? 内容来自kaixin100

  A.Dogs and cats are not good friends.

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.Dogs are much friendlier than cats. Kaixin100网络,Kaixin100

  C.Dogs and cats are usually good pets. Kaixin100内容管理系统

  D.Dogs use tail language more than cats.

本文来自Kaixin100

  第43题单选 In the last paragraph, the underlined word "predato.rs" refers to __________ . Kaixin100内容管理系统

  A.animals that follow and obey other animals kaixin100.cn

  B.animals that kill and eat other animals Kaixin100网络,Kaixin100

  C.animals that live in the wild kaixin100.cn

  D.animals kept by people copyright kaixin100

  Like any teenagers, the face of One Teen Story is changing fast. Just a year old, the monthlymagazine of short fiction for young people is getting a new editor-in-chief: Patrick Ryan ,47, the asso-ciate editor of Granta from 2009 to 2013. He left the London-based literary journal last month.

本文来自Kaixin100

  Editing One Teen Story--the younger sibling(姐妹篇)of One Story magazine--will offer Ryan achance to reach a whole new audience. "It's really the only magazine for young adult short fiction,"he says from his office in New York. "It's tremendously exciting that there are younger people outthere who have subscriptions and look forward to getting these stories once a month. That form is usu-ally only presented when it's forced upon them in schools. "

Kaixin100网络,Kaixin100

  Designed for readers 14 and up, One Teen Story publishes nine issues a year. Like its siblingmagazine, it doesn't carry photographs or advertising. It's just exactly what it says:one story per issue.Ryan says young people are "looking for engaging reads about people whom they can identifywith. It's not about having a message or positive spin (说教). It always starts on a character level,and it has to have an interesting story. If you look at the ' Twilight' characters and the ' HarryPotter' characters,they feel very contemporary. "

Kaixin100网络,Kaixin100

  Ryan also sees the magazine as a way to encourage talented authors. "I would love to make OneTeen Story the first publication for writers who then go on and keep at this business. I just really lovethe idea that this magazine would be the starting point for somebody--would be the push to make a talented writer feel that it was woah keeping at this.”

内容来自kaixin100

  第44题单选 Who is Patrick Ryan? 内容来自kaixin100

  A.He is the editor.in.chief of Granta.

copyright kaixin100

  B.He is the editor—in—chief of One Story.

内容来自kaixin100

  C.He is the editor.in—chief of“Twilight”. 、 kaixin100.cn

  D.He is the editor—in-chief of One Teen Story.

Kaixin100网络,Kaixin100

  第45题单选 What is One Teen Story?

copyright kaixin100

  A.It is a story magazine for teenagers.

copyright kaixin100

  B.It is a London—based literary iournal. 内容来自kaixin100

  C.It is a column of a newspaper.

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.It is a magazine of science fiction. 内容来自kaixin100

  第46题单选 According to Ryan。what attracts young readers most? ’

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.Photographs and illustration.

Kaixin100内容管理系统

  B.Chances and practices in business. 内容来自kaixin100

  C.Characters and stories close to their life.

内容来自kaixin100

  D.Political teachings and moral messages. 内容来自kaixin100

  第47题单选 In the last paragraph,the underlined phrase“this business”means __________ . Kaixin100内容管理系统

  A.reading stories 内容来自kaixin100

  B.writing stories

内容来自kaixin100

  C.editing magazines

Kaixin100内容管理系统

  D.making money

Kaixin100内容管理系统

  Couples are restricting the size of their families in the UK because of cash worries brought on bvthe financial crisis and the subsequent decline.We’re now up to nearly 3.7 million families whelthere is an only child,a rise from about 3.3 million in 2005.That means nearlv half of all parentshave only one child. .

Kaixin100内容管理系统

  Financial WOITies aren’t the only driver.The trend towards later motherhood has been mentionedas a cause,as have soaring costs of raising a child,which have been calculated as£222.500 frombirth t021 years of age.This is an increase of nearly 40%in lo years.

kaixin100.cn

  The increasing availability of IVF(试管婴儿)is also a factor and an interesting one.Coupleswho might have remained childless in the past now invest in IVF and get pregnant.And because ofthe cost they stop after one child. kaixin100.cn

  It may not be a bad thin9;there are outstanding examples of talented only children.Some arguethat being an only child promoted their success.These include actors Natalie Portman and Al Paci.n0,golfer Tiger Woods and even Queen Victoria.A study from the Institute for Social and EconomicResearch at the University of Essex also showed that the fewer brothers and sisters a child has.thehappier they are.It seems fighting for parental attention and affection--which sometimes descendsinto physical fights—is more stressful than any adult had previously thought.And it's not compensa—ted(弥补)by having a playmate.

Kaixin100内容管理系统

  第48题单选 The smaller size of UK families is mainlv related to __________ .

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.financial problems 本文来自Kaixin100

  B.technical Droblems

copyright kaixin100

  C.health problems

内容来自kaixin100

  D.cull[ural Droblems

copyright kaixin100

  第49题单选 The passage shows that IVF is __________ .

内容来自kaixin100

  A.safer than natural pregnancy 内容来自kaixin100

  B.very popular in UK

本文来自Kaixin100

  C.very expensive

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.a risky investment 内容来自kaixin100

  第50题单选 What is a proved advantage of one—child family?

本文来自Kaixin100

  A.Improved family life. Kaixin100内容管理系统

  B.Higher number of sports stars.

内容来自kaixin100

  C.Efficient family education.

copyright kaixin100

  D.Promotion of children’s success. kaixin100.cn

  第51题单选 The findings of the institute at the University of Essex might mean that__________ . 本文来自Kaixin100

  A.the only children’s lack of playmates causes problems copyright kaixin100

  B.the only children are much happier than others

内容来自kaixin100

  C.parents—children relationship is off balance

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.children have to struggle for parental love kaixin100.cn

  About 79 million Americans have pre—diabetes(糖尿病前期).That means they have blood sugarthat's higher than normal but not hi曲enough to be diagnosed(诊断)with type 2一at least not yet.One lon9.term study reposed by the American Diabetes Association found that l l%of people withpre—diabetes develop the full—blown disease each year.Another study shows that pre—diabetes willprobably become type 2 in lo years or less. 、 内容来自kaixin100

  Yet,that process is not inevitable.Last year,scientists in Colorado found that people withpre—diabetes who lowered their blood sugar to normal levels--even briefly--were 56%less likely toreach type 2 levels.

copyright kaixin100

  Ⅱyou have pre—diabetes.here are four steps to help prevent or delay a diabetes diagnosis:

kaixin100.cn

  Lose 7%of your body weight.That is about l5 pounds for the persons who weigh 200.drop—ping that small percentage has been shown to lower the risk of developing type 2 by close t060%.Exercise 30 minutes five days a week.Whether you do the 30 minutes in one shot or in three10一minute sessions,the benefit is the same.Choose certain exercises,such as fast walkin9,playingtennis or lifting weights.Physical activity such as sweeping floors works,t00. 内容来自kaixin100

  Turn to your doctor.In some cases,pre—diabetes raises the risk of heart disease and stroke by50%.Your doctor may use some medicine to control your glucose(葡萄糖)levels and keep yourblood pressure in check.

kaixin100.cn

  Know your numbers.To see if your pre-diabetes is improvin9,have your blood sugar checkedregularly.A fasting blood sugar of l00 t0125 mr=/dl suggests pre—diabetes;126 m9/dl or above isdiabetes;and below l00 is normal.Other tests,including glucose tolerance and AIC,also are used tomonitor blood sugar.

内容来自kaixin100

  第52题单选 What do we learn from the two studies mentioned in Paragraph l 7 copyright kaixin100

  A.Pre—diabetes will surely become type 2 diabetes.

本文来自Kaixin100

  B.Pre.diabetes is likely to become diabetes within years.

内容来自kaixin100

  C.Enough attention should be paid to the treatment of type 2.

kaixin100.cn

  D.Pre.diabetes is ranked N0.1 danger threatening Americans’health. copyright kaixin100

  第53题单选 To prevent or delay a diabetes diagnosis,people with pre—diabetes should pay most atten。tion t0____________.

Kaixin100网络,Kaixin100

  A.glucose levels

Kaixin100内容管理系统

  B.exercises 本文来自Kaixin100

  C.heart disease 本文来自Kaixin100

  D.stroke

kaixin100.cn

  第54题单选 Which of the following suggests that you have pre-diabetes? kaixin100.cn

  A.70 mg/dl.

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.90 mg/dl.

本文来自Kaixin100

  C.110 mg/dl.

kaixin100.cn

  D.130 mg/dl.

kaixin100.cn

  第55题单选 What column of a newspaper is most likely to have this article?

本文来自Kaixin100

  A.Technology. Kaixin100网络,Kaixin100

  B.Entertainment. kaixin100.cn

  C.Education. Kaixin100内容管理系统

  D.Health.

本文来自Kaixin100

  V. Daily Conversation( 15 points)

本文来自Kaixin100

  Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete thefollowing dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100网络,Kaixin100

  根据下面选项回答下面试题: 本文来自Kaixin100

  A.Thanks, Daddy

Kaixin100内容管理系统

  B.I'm proud of you

Kaixin100内容管理系统

  C.You can't believe it kaixin100.cn

  D.Congratulations

kaixin100.cn

  E.What makes the day so important

kaixin100.cn

  F.Cheer up

copyright kaixin100

  G.It's a wonderful day Kaixin100网络,Kaixin100

  H.Is that true

copyright kaixin100

  Father: How's your day at school, Costa?

kaixin100.cn

  Costa: 56, Daddy! It's a day I will nev.~er forget.Father:Oh,is it? 57,my son?

内容来自kaixin100

  Costa:I have been made the chairman of the Students' Association.Father :That's great.58 ! Kaixin100网络,Kaixin100

  Costa: 59 Kaixin100网络,Kaixin100

  Father :That's really nice. You stood first in the examination and now you have won the chairman-ship.60,my'son.

Kaixin100网络,Kaixin100

  Costa : Thank you, Daddy.

kaixin100.cn

  you, Daddy. copyright kaixin100

  第56题简答 填入(56)处的最佳答案是()。

Kaixin100内容管理系统

  第57题简答 填入(57)处的最佳答案是()。 copyright kaixin100

  第58题简答 填入(58)处的最佳答案是()。

本文来自Kaixin100

  第59题简答 填入(59)处的最佳答案是()。

copyright kaixin100

  第60题简答 填入(60)处的最佳答案是()。

本文来自Kaixin100

  VI. Writing ( 25 points) 内容来自kaixin100

  Directions:For this part, you are supposed to write an essay in English in 100 ~ 120 wordsbased on the following information. Remember to write it clearly. copyright kaixin100

  第61题简答 你(Li Yuan)的班级即将组织一次郊游(picnic),请你给你的外籍教师(Steve)写封信,内容包括: copyright kaixin100

  ·邀请他参加此项活动;

Kaixin100内容管理系统

  ·介绍活动的具体安排和内容(如时间、地点等);·告知需要做的准备(如着装、自备午餐等); Kaixin100内容管理系统

  ·希望他参加并尽快给予答复。 本文来自Kaixin100

TAG:
转载请注明:文章转载自  天津达闻成考网 http://www.tjdwck.com
本文地址: https://www.tjdwck.com/sttk/1124.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

上海成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注天津达闻成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
天津达闻成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
上海成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注天津达闻成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
天津达闻成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
网站介绍 联系我们 网站地图

津ICP备13005769号-5

考生在线咨询

成考网微信公众号 微信交流群二维码
返回顶部∧
在线咨询

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒